Lenker

Lenker til ressurser

Det finnes store mengder ressurser tilgjengelig rundt Google Workspace. Vi har samlet en mengde ressurser til oss her, både på Norsk og Engelsk. Vi holder oss naturligvis til både Norsk og egenprodusert hvor dette er mulig. Dette er spesielt aktuelt når vi snakker om hvordan våre fagapplikasjoner samarbeider med Google. Videre har vi tatt opp flere av opplæringene vi har hatt på de forskjellige applikasjonene. Denne siden har en rekke lenker som går både internt og eksternt, alle eksterne lenker går generelt til Engelske ressurser og er merket [Ekstern].

Engelske lenker

Google Workspace Status Dashboard

Her finner du status på de ulike tjenstene.
Hvis du sliter med treghet, eller har problemer med innlogging, sjekk denne siden for å se om det er andre som har rapportert problemer med nettopp denne tjenesten.

Google Workspace Status Dashboard

Google Workspace Learning Center

Dette er hovedsiden for det som er den offisielle opplæringssiden til Google, man finner en rekke emner og produkter man kan klikke seg videre inn på og lese seg raskt opp på produkter og hvordan de kan brukes.

Google Workspace Learning Center [Ekstern]

Google Workspace Official Blog

Hver eneste oppdatering til Workspace kommer med en bloggpost av varierende størrelse, om du vil holde deg oppdatert på hva som er nytt er dette en utmerket sted å sjekke jevnlig.

Google Workspace Blog [Ekstern]

Google Transformation Gallery

Dette er en rekke måter foretningsprossesser kan transformeres med hjelp av Google, kanskje en eller flere av de gir deg noen nye ideer om hvordan din arbeidshverdag kan få et nytt liv med Google Workspace.

Transformasjons galleri [Ekstern]

Kurs - Google regneark (ekstern)

Ben L. Collins - kurs i Google regneark. Engelsk nettside.